Özoğlu'ndan samimi açıklama

Özoğlu'ndan samimi açıklama
Konya 1'nci Amatör Kümede mücadele eden K.Sarayönüspor'un ilçe dışından gelen bir kaç futbolcusundan biri olan Ahmet Özoğlu, takımdan ayrılırken samimi açıklamalarda bulundu.Ahmet Özoğlu yaptığı açıklamada, "Uzun bir...

Konya 1'nci Amatör Kümede mücadele eden K.Sarayönüspor'un ilçe dışından gelen bir kaç futbolcusundan biri olan Ahmet Özoğlu, takımdan ayrılırken samimi açıklamalarda bulundu.

Ahmet Özoğlu yaptığı açıklamada, "Uzun bir ara verdikten sonra futbola yeniden Sarayönüspor ile döndüm. Belki şampiyonluk yaşayamadık ama şampiyonluklar kadar değerli insanlar tanıdım. Her şeyini, "memleketimin çocuğu" dediği yani Sarayönü nün gençlerine, hiçbir karşılık beklemeden adamış Gültekin hocamı tanıdım. Hiçbir desteği olmayan zor şartlar altında fedakarca bu takımı ayakta tutmaya çalışan yöneticiler tanıdım. Bu takımı ayakta tutan tek şeyin ise samimiyet olduğunu gördüm. Takımdaki genç arkadaşlara da bir tavsiyem var; "Bu takımın kıymetini bilin, hocanızın kıymetini bilin. Sizler için bu kadar riski, sorumluluğu alacak ikinci bir adamı bulamayabilirsiniz." Evet arkadaşlar ben şimdi gidiyorum ama gönlüm hep sizlerle. Bu takım elbet bir gün şampiyon olacak, buna inanıyorum. İdealleri için yaşayan, mücadele eden insanlar topluluğu yolunuz ve bahtınız açık olsun." dedi.