Özel piramit öğretim kursları Sarayönü’ne büro açtı

Özel piramit öğretim kursları Sarayönü’ne büro açtı
Konya’da 5 yıldır eğitim sektöründe hizmet vermekte olan Özel Piramit Öğretim Kursları, geçtiğimiz hafta Sarayönü’nde büro açtı. Büronun koordinatörlüğünü ise ilçemizin tanınan öğretmenlerinden Gültekin Karlı...

Konya’da 5 yıldır eğitim sektöründe hizmet vermekte olan Özel Piramit Öğretim Kursları, geçtiğimiz hafta Sarayönü’nde büro açtı. Büronun koordinatörlüğünü ise ilçemizin tanınan öğretmenlerinden Gültekin Karlı yapıyor.

Açılmasının üzerinden henüz bir hafta geçmesine rağmen öğrenciler tarafından yoğun bir ilgi olduğunu belirten Gültekin Karlı, “Önümüzde ki yıl için Sarayönü’ne kurs açma planımız var. Bu sene için biraz geç kaldık, o yüzden sadece büromuz var. Ama kursa ilgi çok yoğun. Buraya gelen öğrenci tek servisle Konya’ya gidecek, tek servisle geri dönecek. Öğrencilerimizin iyi eğitim alacaklarından ailelerinin hiç şüphesi olmasın.” dedi.

“Neden piramit öğretim kursları”

Karlı şöyle devam etti: “Sarayönü’nde Gültekin Karlı ismine bir güven var. Bu meslekte tam 41 yıl geçirdim, yüzlerce gencimizi topluma kazandırdım. Eğitim benim için vazgeçilmez. O yüzden Piramit öğretim kurslarının hocalarını tanımasam, onların kalitesine inanmasam asla böyle bir işe girmezdim. Konya’da sevilen, sayılan öğretmenlerin hepsi bir araya geldi. Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşabilmeleri için, doğru anlamda rehberlik edebilecek, bilgi birikimini aktarabilecek kalitede öğretmenler. Tabi ki küçük bir pazarlığımda oldu. Kursumuza benim aracılığımla kayıt yaptıran öğrencilerin tamamı ne zaman isterlerse etüt alabilecekler, soru çözümü yaptırabilecekler ve öğrenemedikleri konu olursa ders tekrarı alabilecekler. Yani öğrencilerimizin öğrenemediği, anlayamadığı hiçbir konu kalmayacak. Hedefimiz bu. Yeter ki öğrencilerimiz öğrenmek istesin, tüm bilgi birikimimiz ile onların yanındayız.”

“ Eğitimde önceliğimiz ahlaklı öğrenciler yetiştirmek”

Özel Öğretim Kurumlarını ticarethane gözü ile bakıldığı sürece kaybetmeye mahkum olunduğunu belirten Karlı” Her yıl iflas bayrağını çeken kurslar kulağımıza geliyor. Çünkü paramı kazanayım ama öğrencinin başarısı umrumda değil bakış açısı mevcut. Bir de eğitim sektörünün içinden gelmeyen insanlar ,sadece para kazanmak için kurs açıyor. Öğrencilerin beklentilerini, isteklerini anlamadan onlara eğitim vermeleri, başarılı olmaları mümkün değil. Bizim önceliğimiz kesinlikle maddiyat değil. Öğrencilerimizin hem ahlaki yönden kendilerini geliştirmeleri, topluma faydalı birer birey olmaları, hem de bilgi birikimimizi onlara doğru şekilde aktarabilmek. 2021-2022 sezonu tüm öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun. “ şeklinde konuştu.