Orta sahaya Ömer Kızıldağ

Orta sahaya Ömer Kızıldağ
İlk yarıda orta sahada büyük sıkıntılar yaşayan ve transfer ettiği oyunculardan istediği verimi alamayan Sarayönü Belediyespor, PTT 1. Lig ekibi Hatayspor'dan orta saha oyuncusu Ömer Kızıldağ'ı renklerine bağladı.1995 Hatay...

İlk yarıda orta sahada büyük sıkıntılar yaşayan ve transfer ettiği oyunculardan istediği verimi alamayan Sarayönü Belediyespor, PTT 1. Lig ekibi Hatayspor'dan orta saha oyuncusu Ömer Kızıldağ'ı renklerine bağladı.

1995 Hatay doğumlu olan Ömer Kızıldağ, futbola 2009'da Küçük Dalyan Belediyespor altyapısında başladı. Burada dikkatleri üzerine çeken Ömer Kızıldağ, Hatayspor altyapısına transfer oldu. Hatay Serinyolspor ve Kayserispor altyapılarında da kendini geliştiren Ömer Kızıldağ, 2014 yılında Hatayspor ile profesyonel sözleşmeye imza attı. Körfez İskenderunspor, Hatayspor, Dersimspor, Payasspor gibi takımlarda mücadele eden Ömer Kızıldağ, Sarayönü Belediyespor ile amatör lige dönüş yaptı.

3.Lig'de 27, 2.Lig'de 7, akademi liglerinde ise 60 karşılaşmaya çıkan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, kendini Sarayönü Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Temsilcimizle birlikte antrenmanlara başlayan Ömer Kızıldağ'ın orta sahada yaşanan sıkıntıları çözmesi ümit ediliyor.