Örnek alınacak proje

Örnek alınacak proje
Selçuklu Belediyesi "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi kapsamında 40 gün sabah namazına gelen tüm çocuklara bisiklet hediye edecek. Çocukları camiye çekmesi hedeflenen proje duyurulduğu andan itibaren büyük beğeni topladı. Sarayönü'nde...

Selçuklu Belediyesi "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi kapsamında 40 gün sabah namazına gelen tüm çocuklara bisiklet hediye edecek. Çocukları camiye çekmesi hedeflenen proje duyurulduğu andan itibaren büyük beğeni topladı. Sarayönü'nde de buna benzer bir proje hazırlanarak uygulamaya konması ümit ediliyor.

Selçuklu Belediyesi, 6-14 yaş aralığındaki çocukların camiye gelmesini özendirecek, camiyi tanıyıp, sevmelerine katkı sağlayacak örnek bir projeyi hayata geçiriyor. Çocukları cami ile buluşturacak olan "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi için başvurular başladı.

Proje kapsamında 19 Haziran - 13 Ağustos tarihleri arasında 40 gün sabah namazına gelen çocuklara bisiklet hediye edilecek.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın sosyal medya hesaplarından duyurduğu proje çocuklarda büyük heyecan uyandırırken, toplumun her kesiminden övgü ve destek aldı. "Güle Oynaya Camiye Gel" projesinden Selçuklu'da ikamet eden 6-14 yaş arasındaki kız ve erkek çocukları yararlanabilecek. 19 Haziran ve 13 Ağustos tarihleri arasındaki 40 defa sabah namazına camiye gelen çocuklar bisiklet ile ödüllendirilecek.

Proje, cami ile çocukları buluşturacak

Selçuklu Belediyesi'nin çocuk ve gençlerle ilgili her türlü projeye destek verdiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, projenin temel amacının bir buluşma noktası ve sevgi mekanları olan camilerin küçük yaştaki çocuklara öğretilmesi ve sevdirilmesi olduğunu ifade etti. Başkan Altay "Projeyi cazip hale getirmek ve çocuklarımızın camiye ilgisini çekmek amacıyla onların seveceği bir hediye olan bisiklet ile çocuklarımızı teşvik etmek ve ödüllendirmek istedik. Çünkü sabahleyin erken saatte kalkıp namaza gelmek büyük bir fedakarlık istiyor. Bu özveriyi gösteren çocuklarımızın ödüllendirilmesi bizim için büyük bir mutluluk olacak." dedi.