“Organize Sanayi Bölgesi ilçeye büyük ivme kazandıracaktır”

“Organize Sanayi Bölgesi ilçeye büyük ivme kazandıracaktır”
Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, ilçeyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak mesafe kat edilen Organize Sanayi Bölgesi projesinin ilçeye ivme kazandıracağını söyledi.Sarayönü Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehdi Demir,...

Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, ilçeyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak mesafe kat edilen Organize Sanayi Bölgesi projesinin ilçeye ivme kazandıracağını söyledi.

Sarayönü Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehdi Demir, Yazı İşleri Müdürü Serhat Çetinkaya ve gazetemizin muhabiri Mert Kılıç protokol ziyaretleri kapsamında Sarayönü İlçe Kaymakamı Lütfullah Göktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Lütfullah Göktaş “Sarayönü Manşet Gazetesini inceleme fırsatım oldu. İçerik ve baskı kalitesi yönünden oldukça başarılı buldum. İlk izlenimlerime göre ilçede de oldukça iyi takip ediliyor. Olması gerektiği gibi yerel gazetecilik anlamında önemli çalışmalar yapıyorsunuz. Bundan sonraki yayın hayatında başarılar diliyorum.” diyerek ziyaretimizden memnun kaldığını dile getirdi.

Sarayönü hakkında ki ilk izlenimlerinden de bahseden Kaymakam Göktaş, “Daha önce kısa bir süre Altınekin’de görev yapmamdan ötürü bölge hakkında bir fikre sahibiyim. Bölge insanının sıcaklığı sevecenliği hiç değişmemiş, Rabbim bize yeniden burada görev yapmayı nasip etti. Gördüğüm kadarıyla Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalarda çok önemli mesafeler kat edilmiş. Organize Sanayi Bölgesi ilçeye büyük ivme kazandıracaktır. Projenin tamamlanması için elimizden gelen yardımı yapacağız.

Tarım ağırlıklı bir ilçe olduğu için elimizden geldiğince çiftçilerimize yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Sarayönü’nde görev alacağım için gerçekten çok mutlu ve huzurluyum.”  şeklinde konuştu.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Yeni Kaymakamımız Lütfullah Göktaş’a çalışmalarında başarılar dileriz.