Online okuma bayramı düzenlediler

Online okuma bayramı düzenlediler
Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu birinci sınıf öğretmenleri Neşe Sağdıç ile Arife Yalçınkaya’nın e-twinning proje ortağı olarak yürüttüğü Okuyorum Yazıyorum Dünyaya Açılıyorum projesi kapsamında online okuma...

Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu birinci sınıf öğretmenleri Neşe Sağdıç ile Arife Yalçınkaya’nın e-twinning proje ortağı olarak yürüttüğü Okuyorum Yazıyorum Dünyaya Açılıyorum projesi kapsamında online okuma bayramı düzenlendi.

Okul müdürü Ali Denizli proje kapsamında okuma yazma sürecini sıradan olmaktan çıkararak öğrenci ilgi, motivasyon ve güdülenmesinin arttırıldığını söyledi. Denizli, yaptığı açıklamada, sürecin özgün etkinlik ve faaliyetlerle öğretmenler tarafından süslendiğini, projede öğrenciyi merkeze alan, aktif kılan çağdaş uygulamalara yer verildiğini dile getirdi. Velilerin de sürece dahil edildiğini belirte Denizli, “Covid 19 salgını nedeniyle örgün eğitim sırasında yapılamayan Okuma Bayramını online olarak gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz faydalı bir eğitim yılı geçirdi. Projede ve etkinlikte emeği geçen Arife Yalçınkaya, Neşe Sağdıç, öğrenci ve velilerime teşekkür ederim.” dedi.