Öne geçince oyundan düşüyoruz!

Öne geçince oyundan düşüyoruz!
Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de geride kalan 3 hafta itibariyle kalesini gole kapatamadı.Oynadığı karşılaşmaların genelinde iyi savunma yapan temsilcimizin, üstünlük golünü bulduktan sonra tılsımını...

Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de geride kalan 3 hafta itibariyle kalesini gole kapatamadı.

Oynadığı karşılaşmaların genelinde iyi savunma yapan temsilcimizin, üstünlük golünü bulduktan sonra tılsımını kaybetmesi, ilk üç karşılaşmada da beraberlik golü olarak geri döndü. Sarayönü Belediyespor, ligin ilk haftasında Ereğlispor deplasmanında 1-0 öne geçtikten sonra geriye yaslanarak oyun üstünlüğünü rakibe kaptırmış ve beraberlik golünü yemesine rağmen ikinci golü bularak sonuca gitmişti. Geçtiğimiz hafta, iç sahada oynanan Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşmasında da 1-0 öne geçinceye kadar iyi bir oyun sergileyen temsilcimiz, golü bulduktan sonra kendi sahasına sinerek beraberlik golünün gelmesine zemin hazırlamıştı. Beraberlik golünün ardından reaksiyon gösteren temsilcimiz, oyunu kazabilmek için yeterli süre bularak rakibini 3-1 mağlup etmişti. Bu hafta Anamur'da oynana karşılaşmada da ilk yarıda topa sahip olan, sahayı iyi paylaşan ve mücadele eden Sarayönü Belediyespor olmasına rağmen, ikinci yarıda temsilcimizin golü bulmasıyla işler değişti. Öne geçtikten sonra topu rakibe bırakan, orta saha üstünlüğünü kaybeden ve strese girerek doldur boşalt oyununa dönen yeşil siyahlılar, yine beraberlik golüne engel olamadı. Beraberliğin ardından yeniden kendi kimliğini kazanan yeşil siyahlılar, bu kez galibiyet golünü atacak kadar zaman bulamadı.

Üç karşılaşmada da birbirine benzer bir takım davranışının sahaya yansıması, bu konu üzerinde durulması gerektiğini ortaya koydu. Sarayönü Belediyespor'un bu probleme kronikleşmeden çözüm bulması bekleniyor.