Olgun Ailesinin acı günü

Olgun Ailesinin acı günü
Sarayönü Devlet Hastanesi eski müdürü Selahattin Olgun bayram günü evlat acısı yaşadı. Genç yaşta hayata veda eden Ahmet Olgun'un ani vefatı ailesini, sevenlerini ve arkadaşlarını yasa boğdu.Bayramın ikinci günü akşamı...

Sarayönü Devlet Hastanesi eski müdürü Selahattin Olgun bayram günü evlat acısı yaşadı. Genç yaşta hayata veda eden Ahmet Olgun'un ani vefatı ailesini, sevenlerini ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Bayramın ikinci günü akşamı arkadaşları ile buluşmak için evden çıkan Ahmet Olgun'dan gecenin ilerleyen saatlerine kadar haber alamayan babası Selahattin Olgun karakola gitti. Araştırma sırasında oğlunun vefat ettiğini ve özel bir hastanede olduğunu öğrenen Selahattin Olgun fenalaşarak sinir krizleri geçirdi.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Turgut Reis Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üniversite birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Ahmet Olgun (19) arkadaşları Y.E.T. ve Ü.Ş.B. ile buluştu. Daha sonra üç arkadaş otomobil içerisinde bir miktar alkol aldı.

İddiaya göre Ahmet Olgun, alkol almaya başladıktan hemen sonra fenalaşarak titremeye başladı. Bunun üzerine paniğe kapılan arkadaşları tarafından otomobille özel bir hastaneye kaldırılan Ahmet Olgun, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Ahmet Olgun'un kesin ölüm sebebinin otopsi sonucunun tamamlanmasının ardından netlik kazanacağı belirtildi.

Öte yandan, olayın ardından hayatını kaybeden gencin arkadaşları Y.E.T. ve Ü.Ş.B. ifadesini almak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürdü. Hayatını kaybeden gencin hastaneye getirildiği otomobil de incelenmek üzere çekiciyle Asayiş Şube Müdürlüğü bahçesine götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Cenazeye çok sayıda vatandaş katıldı

19 yaşında hayata veda eden Ahmet Olgun'un cenazesi bayramın üçüncü günü (Pazar) ikindi namazına müteakip Musalla Camiinde kılınan  cenaze namazının ardından Musalla mezarlığına defnedildi.

Sarayönü'nden ve sağlık camiasından da çok sayıda kişinin katıldığı cenaze merasimi sonrası baba Selahattin Olgun ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak genç yaşta yaşamını yitiren Ahmet Olgun'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.