Olçok İlkokulu’ndan matematik projesi

Olçok İlkokulu’ndan matematik projesi
Sarayönü’ne bağlı Ladik mahallesinde Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu, “Matematik her yerde, öğren sen de benimle” etwinning projesini başlattı.Sınıf öğretmenleri Neşe Sağdıç ve Arife Yalçınkaya’nın kurucu ve...

Sarayönü’ne bağlı Ladik mahallesinde Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu, “Matematik her yerde, öğren sen de benimle” etwinning projesini başlattı.

Sınıf öğretmenleri Neşe Sağdıç ve Arife Yalçınkaya’nın kurucu ve üyeleri olduğu yurt dışı ortakları da olan etwinning projesi Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanarak başladı.

Okul Müdürü Ali Denizli yaptığı açıklamada, “2020-2021 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin temel matematik konularını eğlenerek kalıcı bir şekilde öğrenmesi, öğrencilerimizin eleştirel ve yaratıcı düşünme, sorgulama, araştırma gibi beceriler kazanmasını amaçlıyoruz. Projenin web2 araçları, oyunlar ve teknolojiyi aktif kullanarak matematiği eğlenceli ve kalıcı hale getireceğine inanıyoruz. Projede emeği geçen sınıf öğretmenleri Neşe Sağdıç ve Arife Yalçınkaya’ya teşekkür ediyoruz.” dedi.