Okul için boya kampanyası

Okul için boya kampanyası
Sarayönü İsmet Ümmühan Önal İlkokulu okul aile birliği başkanı Ömer Kara, okulu boyatmak için kampanya başlattıklarını bildirdi.Yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerin kendileri ile irtibat kurabileceğini kaydeden Kara,...

Sarayönü İsmet Ümmühan Önal İlkokulu okul aile birliği başkanı Ömer Kara, okulu boyatmak için kampanya başlattıklarını bildirdi.

Yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerin kendileri ile irtibat kurabileceğini kaydeden Kara, insanların gönlünden koptuğunca boya bedeline katkı sağlayabileceğini dile getirdi. Maddi yardımın yanında tercih edilen renkte boyadan da alınarak katkı sağlanabileceğini ifade eden Kara, "okulumuzun boyanmaya ihtiyacı var. Bu yüzden bir kampanya başlattık. Bu haberi okuyan hayırsever vatandaşlarımıza "bir kutu boyada sizden olsun" diyerek çağrıda bulunuyorum. Burası bir eğitim kurumu. Geleceğimizin yetişkinlerinin eğitim gördüğü bir kurum. Çocuklarımızı ne kadar iyi şartlarda yetiştirebilirsek vatanımıza milletimize o kadar faydalı olacaklardır. Bize düşen okulumuzun maddi şartlarını iyileştirmektir. Öğretmenlerimize düşen ise manevi şartları üst seviyelere taşımak. El birlği ve ilgi olduktan sonra çocuklarımızın başaramayacağı hiç bir şey yok" dedi.