Okul Geçidi Görevlisi eğitimi verildi

Okul Geçidi Görevlisi eğitimi verildi
Sarayönü’nde İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde öğretmenlere Okul Geçidi Görevlisi eğitimi verildi.Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen eğitim seminerine öğretmenler...

Sarayönü’nde İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde öğretmenlere Okul Geçidi Görevlisi eğitimi verildi.

Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen eğitim seminerine öğretmenler katıldı. Trafik Polis Muhammet Ersarı tarafından verilen eğitimde öğretmenlere, yaya geçitleri ile ilgili sunum yapılarak trafik güvenliği hakkında bilgi verildi.

Trafik Polis Muhammet Ersarı, eğitimde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Trafik kazalarında biz polislerin en büyük yardımcıları sizler olacaksınız. Okul geçit görevlileri adıyla başlatacağımız çalışmaların bugün teorik ve pratik eğitimi verilecek. Sizler, okullarımızın önlerinde ki okul geçitlerin de trafiğin yönetilmesinde bizlere yardımcı olacaksınız. Sizlerin tespit ettiği ihlaller bizlere ulaştırıldığında, biz o tespitler ile ilgili gerekli işlemleri yapacağız. Trafik kazaları her yıl ülkemizde birçok insanın canına mal oluyor. Yaralanma ve birçok maddi hasra neden oluyor. Çok önemli bir konu, bu yüzden bunların önüne geçmek için çalışıyoruz. Birçok paydaşı olan bir konu, trafik konusu. Sizler de alacağınız eğitimler sonucunda bizlerin sokaklarda ki birer yardımcıları olacaksınız. Şimdiden sizlere teşekkür ediyorum. Bu okul geçidi görevlileri çalışmasının trafik kaza ve ihlallerini azaltacağını umuyorum.”

balıkesir escort