Okan futbolu bıraktı

Okan futbolu bıraktı
Sarayönü Belediyespor'un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği forvet oyuncusu Okan Altunbilek, futbolu bıraktığını açıklayarak Sarayönü Belediyespor'dan ayrıldı.Sezon başından bu yana istediği formu yakalayamayan...

Sarayönü Belediyespor'un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği forvet oyuncusu Okan Altunbilek, futbolu bıraktığını açıklayarak Sarayönü Belediyespor'dan ayrıldı.

Sezon başından bu yana istediği formu yakalayamayan 29 yaşındaki oyuncu, ligin ilk yarısında Kütahya'da oynanan Dumlupınar Üniversitesi-Sarayönü Belediyespor karşılaşmasının ardından çıkan olaylarda 5 maç ceza almıştı. Bu cezanın tamamlanması ve ikinci yarı karşılaşmalarına yetiştirilmesi için ara transfer döneminde Mersin Süper Amatör Lig temsilcilerinden İçel Yolspor'a gönderilen Okan için ekstradan masraf edilmişti. İkinci yarı karşılaşmalarına yetiştirilemeyen, ayrıca transfer işlemleri için masraf yapılarak kulübe maliyeti artan Okan, geçtiğimiz hafta Akıncılar maçıyla sahalara dönmüştü. Bu cezanın ardından uzun süre sahalardan uzak kalan Okan Altunbilek'in, formunu daha da yitirdiği görüldü. Okan'ın da otoriteler gibi kendi performansını yetersiz bulduğu tahmin edilirken, oyuncu Eğirdirspor maçından önce kulüple bağlarını kopardı. İstanbul'da bir süper amatör lig takımıyla anlaşabilirse futbola devam edecek olan Okan, bir takım bulamazsa futbolu bırakacak.

Bu sezon oynanan 12 karşılaşmada görev alan Okan, 8 karşılaşmada ilk 11'de başladı. Sahada 912 dakika görev alan Okan, takımına 4 golle katkı sağladı.