Öğretmenlerine anlamlı hediye

Öğretmenlerine anlamlı hediye
Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu 3-B sınıfı öğrencilerinin velileri, öğretmenleri için anlamlı bir davranışa imza attı.Öğretmenler günü dolayısıyla aralarında para toplayan öğrenci velileri, öğretmenleri Özge...

Sarayönü 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu 3-B sınıfı öğrencilerinin velileri, öğretmenleri için anlamlı bir davranışa imza attı.

Öğretmenler günü dolayısıyla aralarında para toplayan öğrenci velileri, öğretmenleri Özge Karabacak adına Lösev’e bağışta bulundu. Öğretmenleri adına bağış sertifikası düzenleten veliler, öğretmenlerine sertifikayı hediye olarak takdim etti. Bu anlamlı davranış karşısında bir hayli etkilenen sınıf öğretmeni Özge Karabacak, duygulanarak velilerine teşekkür etti.

Öğrenci velileri yaptıkları açıklamada, “Öğretmenimizin böyle sosyal sorumluluk hareketlerine önem verdiğini biliyorduk. Tüm velilerimiz birlikte düşünerek böyle bir şey yapmaya karar verdik. Öğretmenimizi sevindirdiğimiz ve duygulandırdığımız için mutlu olduk. Buradan tekrar Özge öğretmenimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.” dedi.