Öğrencilerden anlamlı ziyaret

Öğrencilerden anlamlı ziyaret
Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu, 3 Aralık Engelliler Günü vesilesiyle Yenicekaya mahallesinde bulunan engelli bir vatandaşı ziyaret etti.Okul idaresi ile bir grup öğrenci, bu ziyaret ile bir anlamda sosyal farkındalık oluşturmayı...

Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu, 3 Aralık Engelliler Günü vesilesiyle Yenicekaya mahallesinde bulunan engelli bir vatandaşı ziyaret etti.

Okul idaresi ile bir grup öğrenci, bu ziyaret ile bir anlamda sosyal farkındalık oluşturmayı hedefledi. Engelli bireylerin hayatın her alanında birçok zorlukla karşı karşıya kaldığını belirten Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu Müdürü Mümtaz Bakır, bu durumu ortadan kaldırmak için bir gün değil, yılın her gününün engelli vatandaşlar için önemli olduğunu, onların gönüllerinin alınmasının hem dini hem de sosyal bir gereksinim olduğunu belirtti.

Ziyaretin son bölümünde okul idaresi yanlarında getirdikleri hediyeyi engelli ailesine takdim ederek sadece 3 Aralık değil aralıksız ailenin yanlarında olduklarını belirterek bu anlamlı günü en güzel şekilde kutladılar.

Etiketler :