Ofis caddesinde çöp isyanı

Ofis caddesinde çöp isyanı
Sarayönü’nde Cuma günleri Ofis caddesinde kurulan konfeksiyon pazarıyla ilgili olacak cadde sakinleri şikayette bulundu.Pazar esnafının gün boyu satış yaptıktan sonra çöplerini caddeye bırakarak gittiğinden şikayet eden cadde...

Sarayönü’nde Cuma günleri Ofis caddesinde kurulan konfeksiyon pazarıyla ilgili olacak cadde sakinleri şikayette bulundu.

Pazar esnafının gün boyu satış yaptıktan sonra çöplerini caddeye bırakarak gittiğinden şikayet eden cadde sakinleri, yaptıkları açıklamada, “Temizlik İmanın yarısı değil mi? Pazar esnafları akşama kadar satış yapıp parasını kazandıktan sonra büyük görgüsüzlükle tezgahını toplayıp çöpünü ardında bırakıp gidiyor. Çevri kirliliğinin yanında çalışan temizlik görevlilerine de bir sürü sıkıntı çıkarıyor. Her evin yanında çöp kovası olmasına rağmen, çöpe atılmayıp özellikle kirletilen caddemizde artık Pazar kurulmasını istemiyoruz. Hangi devirde yaşıyoruz. Kirletenler cezalandırılmalı. Ceza uygulanmıyorsa pazar kurulmasına izin vermemeli. Gider elbisemizi Konya’dan alırız. İnternetten alırız. Zaten caddede pazar kurulması da başka bir sıkıntı. Yangın olsa itfaiye girmez. Acil Ambulanslık hasta olsa araç giremez.” şeklinde konuştu.