Oda'dan öğrencilere yemek

Oda'dan öğrencilere yemek
Sarayönü Ziraat Odası Başkanlığı tarafından, Sarayönü Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öğrencilere yemek verildi.Turkuaz Çiftlikevi Evcekaya Tesislerinde verilen yemeğe, Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Ömer Fatih Karça,...

Sarayönü Ziraat Odası Başkanlığı tarafından, Sarayönü Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öğrencilere yemek verildi.

Turkuaz Çiftlikevi Evcekaya Tesislerinde verilen yemeğe, Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Ömer Fatih Karça, Teknikerler Birliği Konya İl Başkanı Emet Yılmaz, tarım danışmanları ve öğrenciler katıldı.

İftar yemeğinin ardından açıklamada bulunan Ziraat Odası Başkanı Ömer Fatih Karça, "mezun olan tüm öğrencilerimizi davet ettik ama katılım bu şekilde oldu. Öğrencilerimizin tamamına davetimizi gönderdik ama bazı nedenlerden dolayı davetimiz bütün öğrencilere ulaşmamış. Bizim amacımız öğrencilerimizin ilçeden ayrılırken beraberinde güzel hatıralar götürmesidir. Bunun için onları onöre etmek ve ilçe olarak güzel bir intiba bırakmak istedik. Kendine eğitimci diyen bir insanın bu organizasyonu baltalaması nedeniyle organizasyon tam istediğimiz şekilde olmadı. Bizim amacımız Sarayönü'nün adını duyurmak. Biz, ilçemiz ve okulumuz için bir şeyler yapmaya çalışırken, bu şekilde köstek olunması kabul edilemez. Sarayönü Meslek Yüksek Okulu, öğrenciler dışında hiç kimsenin malı değildir. Özellikle ego tatmin edilecek bir yer de değildir. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Temennimiz hepinizin iyi yerlere gelmesidir. Okul hayatınız bitti. Artık hayata atılıyorsunuz. Hiç bir zaman vazgeçmeyin. Şimdi taşı sıkıp suyunu çıkaracağınız dönemdesiniz. Çok çalışın." dedi.

Sohbet ve çay ikramlarının ardından yemek organizasyonu sona erdi.