NAZAR BONCUĞU OLSUN

NAZAR BONCUĞU OLSUN
Sarayönü Belediyespor, şampiyonluk hedefiyle çıktığı yolda ilk yarayı aldı. Deplasmanda Manavgat Belediyespor’a konuk olan yeşil siyahlılar 1-0 mağlup oldu. Vasatı aşamayan bir performans sergileyen temsilcimiz, buna bağlı...

Sarayönü Belediyespor, şampiyonluk hedefiyle çıktığı yolda ilk yarayı aldı. Deplasmanda Manavgat Belediyespor’a konuk olan yeşil siyahlılar 1-0 mağlup oldu. Vasatı aşamayan bir performans sergileyen temsilcimiz, buna bağlı olarak evine eli boş döndü. İmam Almas’ın yokluğunda oyun kurgusu ve konsantrasyonu bozulan Sarayönü Belediyespor, 90 dakika boyunca tek bir gol pozisyonuna bile giremedi. Manavgat Belediyespor’un da aynı şekilde kötü olması, seyircilere kısır ve sıkıcı bir futbol izletti.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta Pazar günü dördüncü hafta karşılaşmaları oynandı. Sarayönü Belediyespor, deplasmanda Antalya temsilcilerinden Manavgat Belediyespor’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk bölümünde duran toptan kalesinde bir gol gören Sarayönü Belediyespor, skor üretecek bir oyun sergileyemeyince karşılaşma 1-0 temsilcimizin mağlubiyeti ile sona erdi.

Sakat olan İmam Almas’ın yerine Hakan Özkara’nın defansta görev aldığı karşılaşmada, oyun kurgusu bozulan yeşil siyahlılar, konsantrasyon ve motivasyon eksikliğiyle vasat bir oyun sergiledi. İmam Almas’ın yokluğunda karşılaşmada hava hakimiyetini kuramayan temsilcimiz, duran top organizasyonunda havadan gelen bir topla kalesinde golü gördü. Alternatifsiz bir kadro ile şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek isteyen Sarayönü Belediyespor, bu yüzden ilk yenilgisini aldı.

Karşılaşma genelinde temsilcimizin motivasyon eksikliği gözlerden kaçmadı. Buna hava sıcaklığı da eklenince ikili mücadelelerde ve pres oyununda takım varlık gösteremedi. Sarayönü Belediyespor, bu sezonun en etkisiz oyununa imza atarken, Manavgat Belediyespor’un da bir o kadar kötü olması, kısır ve seyir zevki düşük bir karşılaşma oynanmasına neden oldu. Managat Belediyespor’un kaydettiği golün haricinde her iki takımın da kayda değer bir gol pozisyonu üretemezken, 90 dakikanın büyük bölümü orta sahada kör dövüşü şeklinde geçti.

3’ncü dakikada Ahmet Burak Kömürcü’nün ceza sahası önünden şutu az farkla auta gitti. 17’nci dakikada korner atışında boş kalan Manavgat Belediyespor stoperi Engin Ege, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-0

35’nci dakikada Salih Yurt’un ceza sahasına ortası kaleye yöneldi. Önde yakalanan kaleci güçlükle topu kontrol edebildi. 40’ncı dakikada Ahmet Burak Kömürcü’nün pasında ceza sahasına giren Alperen, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Alperen’in şutunda rakip defans ayak koyarak golü engelledi. İlk yarı bu şekilde sona erdi.

İkinci yarıda 53’ncü dakikada Sabur’un pasında topla buluşan Burak Kömürcü’nün şutu auta gitti. Karlılaşmada bunun dışında kayda değer bir pozisyon yaşanmadı.

TAKIMLAR                   O       G         B         M         A         Y         P

1.Manavgat Bld              4        3          1          0          8          1          10

2.Sarayköy Spor             4        3          0          1          7          3          9

3.Kestel Spor                  4        2          1          1          5          3          7

4.Ortaca Bld                   4        2          1          1          5          4          7

5.Sarayönü Bld               4        2          1          1          3          2          7

6.Isparta 32 Spor             4        2          1          1          5          5          7

7.Kepez Bld                    4        2          0          2          5          7          6

8.B.B.Oğuzhanspor        4        1          2          1          5          4          5

9.Akşehir Spor                4        1          2          1          4          4          5

10.Karaman Bld              4        1          1          2          3          6          4

11.Ereğlispor                  4        1          0          3          5          5          3

12.Yatağanspor               4        0          3          1          4          5          3

13.Çal Bld                      4        1          0          3          4          7          3

14.Burdur MAKÜ           4        0          1          3          4          11        1

TOPLU SONUÇLAR: Isparta 32 Spor-Yatağanspor: 2-1, Sarayköy Spor-Kestel Spor: 1-2, Ereğlispor-Burdur MAKÜ: 4-0, B.B Oğuzhanspor-Akşehir Spor: 1-1, Kepez Bld-Çal Bld: 3-2, Manavgat Bld-Sarayönü Bld: 1-0, Ortaca Bld-Karaman Bld: 1-0.

GELECEK HAFTA: 20.10.2019 Pazar saat 15:00 Kestel Spor-Ereğlispor, Yatağanspor-Sarayköy Spor, Sarayönü Bld-Ortaca Bld, Çal Bld-Manavgat Bld, Akşehir Spor-Kepez Bld, Burdur MAKÜ-B.B. Oğuzhanspor, Karaman Bld-Isparta 32 Spor.

STAD: Manavgat Atatürk

HAKEMLER: Birand Gümüş, Mehmet Karakuyu, Ömer Erdoğan

MANAVGAT BELEDİYESPOR: İlker, Volkan(Dk.77 Şakir), Serkan, Engin Ege, Oğuzhan, Uğur, Engin Ulutaş(Dk.68 Ertuğrul), Fatih Gümüşel, Fatih Oruç, Muhammet, Cihan(Dk.89 Samet)

YEDEKLER: İlyas, Efe, Ayvaz, Tunahan

TEKNİK DİREKTÖR: Ali Haydar Durusoy

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Mustafa, Mehmet, Mevlüt(Dk.51 Fatih), Furkan, Hakan, Mertcan, Sabur(Dk.81 İmam), M.Alperen(Dk.90 Ahmet), Salih, Samet, A.Burak

YEDEKLER: Murat, Abdullah, Cengizhan, Mustafa

TEKNİK DİREKTÖR: Niyazi Kart

GOLLER: Dk.17 Engin Ege (Manavgat Bld)

SARI KARTLAR: Dk.30 Sabur, Dk.46 Salih, Dk.51 Karakeçili (Sarayönü Bld), Dk.30 Fatih Oruç, Dk.30 Fatih GÜmüşel, Dk.54 Muhammet, Dk.90+2 Uğur (Manavgat Bld)