Nail Optik hizmetlerini arttırdı

Nail Optik hizmetlerini arttırdı
Sarayönü’nde optik sektöründe faaliyet gösteren tek işletme olan Nail Optik,  hizmetlerini arttırdı.Watch movie online The Transporter Refueled (2015)İşletmecisi Oya Kocaoğlan, optik ve gözlük sektöründe Sarayönü’ne...

Sarayönü’nde optik sektöründe faaliyet gösteren tek işletme olan Nail Optik,  hizmetlerini arttırdı.Watch movie online The Transporter Refueled (2015)

İşletmecisi Oya Kocaoğlan, optik ve gözlük sektöründe Sarayönü’ne en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi. İlçedeki işletme sayısını ikiye çıkardıklarını belirten Kocaoğlan, “optik olarak daha büyük bir iş yerine taşındık ve çeşitlerimizi arttırdık. Faaliyete ilk başladığımız iş yerimizi ise Nail Güneş’e dönüştürdük. O iş yerimizde artık güneş gözlükleri ile ilgili hizmet vereceğiz. Yeni iş yerimizde ise optik konusunda hizmet vereceğiz” dedi.

Sarayönü’nde optik sektöründe açığı kapattıklarını anlatan Kocaoğlan, “müşterilerimize numaralı gözlük ve güneş gözlüğü temin hizmeti verdiğimiz kadar, satış sonrasında da bakım ve onarım hizmeti sağlıyoruz. Daha önce vatandaşlarımız gözlüğünün bir vidası düşse veya küçük bir sorun olsa Konya’ya gitmek zorunda kalıyormuş. Şu anda ilçedeki tüm vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Daha iyi nasıl hizmet verebiliriz noktasında hassasiyetimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.