MYO’da Sarıçoban dönemi başladı

MYO’da Sarıçoban dönemi başladı
Sarayönü Meslek Yüksek Okulu İdaresi'nde devir teslim töreni yapıldı.Geçtiğimiz günlerde yapılan görev değişim sonrası 4 yıldır Sarayönü MYO Müdürü olarak görev yapan Prof. Dr. Nuh Boyraz görevini yeni müdür Prof. Dr....

Sarayönü Meslek Yüksek Okulu İdaresi'nde devir teslim töreni yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan görev değişim sonrası 4 yıldır Sarayönü MYO Müdürü olarak görev yapan Prof. Dr. Nuh Boyraz görevini yeni müdür Prof. Dr. Cemalettin Sarıçoban’a devretti. Çarşamba günü düzenlenen devir teslim töreninde MYO’nun akademik ve idari personeli de hazır bulundu.

Sarayönü Meslek Yüksek Okulu İdaresinde yapılan görev değişikliği ile 2016 yılından beri okul müdürü olarak görev yapan Prof. Dr. Nuh Boyraz makamını Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Sarıçoban devretti.

Geçtiğimiz hafta yapılan devir teslim töreninin ardından Prof. Dr. Cemalettin Sarıçoban resmen görevine başlamış oldu. Çarşamba günü gerçekleştirilen devir teslim töreninde okulun akademik ve idari personeli de hazır bulundu.

Törende konuşan Prof. Dr. Nuh Boyraz, 4 yıllık görev süresi içerisinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek; “Sarayönü’nde görev yaptığım süre içerisinde akademik ve idari personel ile yaptığımız uyumlu çalışmalarla birlikte önemli işlere imza attığımızı düşünüyorum.

Görev sürem içerisinde Yüksek Okulumuzda görev yapan 7 arkadaşımız doktorasını tamamlamış ve öğretim üyesi olmuştur.  Bu da arkadaşlarımızın motivasyonunu arttırmıştır. Okulumuza kazandırdığımız yeni kütüphanemiz öğrencilerimizin daha iyi eğitim almalarına katkı sağlamıştır.

Okulumuza Loborant ve Veteriner sağlık, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Çevre Koruma Teknolojileri ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği olmak üzere dört yeni bölüm açıldı. Bunlardan Çevre koruma teknolojileri bölümü geçen yıl öğrenci aldı. Diğer bölümler ise ne yazık kı öğretim üyesi ataması yapılamadığından tercihleri önümüzdeki yıla kaldı.

Ayrıca, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın da büyük destekleri ile Kredi Yurtlar Kurumu yurdunun da ilçemizde açılması için önemli mesafeler kat ettik.  Ne yazık ki Covid 19 salgını nedeniyle bazı yatırımlarımız yarım kaldı.

Sonuçta bu bir hizmet yarışı. Yeni göreve gelen arkadaşımız bu hizmet yarışında yarım kalan bu projeleri tamamlayacaktır. Bizlere bir görev düşürse de her zaman hazırız.

Herkesten helallik istiyorum, benden yana da haklarım helal olsun” dedi.

Prof. Dr. Cemalettin Sarıçoban da koşuşmasında şimdiye kadar emeği geçenlere teşekkür ederek; “Nuh hocam okula yeni bölümlerin açılması ve KYK yurdunun kazandırılması için önemli mesafeler kat etmiş. Ben de devraldığım hizmet yarışında yarım kalan projelerin bir an önce tamamlanması için yoğun şekilde çalışacağım.

Ayrıca okulumuzun fiziki yetersizliği, laboratuar eksikliği ve yeni bölümler için öğretim üyelerinin bir an önce atanması için gerekli çalışmaları ivedilikle yapacağım. Allah yeni görevimde utandırmasın” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından iki Profesör birbirine çiçek plaket takdim etti. Okul önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından öğle yemeği ikramıyla devir teslim töreni sona erdi.

karaman escort bayan