Muhtarlarla kahvaltılı toplantı

Muhtarlarla kahvaltılı toplantı
Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır ve Belediye Başkanı Nafiz Solak, ilçede görev yapan tüm mahalle muhatlarıyla birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Kaymakam Bahadır ve Başkan Solak, muhtarlarla yaptığı toplantıda mahallelerin...

Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır ve Belediye Başkanı Nafiz Solak, ilçede görev yapan tüm mahalle muhatlarıyla birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Kaymakam Bahadır ve Başkan Solak, muhtarlarla yaptığı toplantıda mahallelerin sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, bu toplantıların çeşitli ortamlarda belirli aralıklarla süreceğini söyledi. Kahvaltılı toplantı sayesinde tanışma ortamı oluştuğunu kaydeden Bahadır, muhtarlara yönelik konuşmasında "bundan sonraki süreç yaz. İhtiyaçlarınız olan konuları bize her zaman bildirebilirsiniz. Referandum süreci geliyor. Demokratik ortam içerisinde halkın rahatlıkla oyunu kullanabilmesi için çalışan güvenlik güçlerimize ve bize yardımcı olmanızı istiyoruz. İlçemiz çok güzel. Henüz mahallelerimize çıkamadık" dedi.

Birliktelik, saygı ve sevgi vurgusu

İnsanların olduğu yerde ihtiyaçların bitmeyeceğini kaydeden Bahadır, "Tüm sorunları el ele çözeceğiz. Önemli olan birlikteliğimiz ve aramızdaki saygıdır. Sevgi ve saygının olduğu yerde her şey daha kolay olur. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız çalışıyor ama gözümüzden kaçan durumlarda olabiliyor. Ulaşamadığımız ihtiyaç sahiplerini bize bildirmenizi istiyoruz. Zamanında bildirimler bizim için çok değerli. Telefonumuz saat sizlere açık. Tarımın yoğun olarak yapıldığı bir ilçede yaşıyoruz. Bunu daha gelişmiş seviyelere getirmek bizlerin görevi. Daha önemlisi de eğitim. Ülkemizin, ilçemizin ilerleyebilmesi eğitimde belirli bir noktaya gelmemizle mümkün olabilir. Doğru şekilde eğitim gören çocuklarımız geleceğimizin daha doğru şekilde yönetilmesini sağlayacaktır. Biz istiyoruz ki Konya'daki bir çocukla mahallede yaşayan bir çoğun şartları aynı olsun. Elimizde sihirli bir değnek yok ama çalışırsak zamanla olacaktır. Eleştirilere her zaman açığız. Olumlu veya olumsuz gördüğünüz şeyleri bize bildirin" şeklinde konuştu.

"Sosyal bir göreviniz var"

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise yaptığı konuşmada, "bereketli bir kıştan çıktık. İlçemiz bu sene yoğun kar yağışı aldı. Kar temizlik çalışmaları bizi bu sene bir hayli zorladı. Ağır kış şartlarından dolayı yollarda bozulmalar meydana geldi. Bunları en kısa zamanda yapacağız. Kaymakamlığımızla birlikte ortak eğitim projelerimiz var. Çocuklarımızı sadece ders anlamında değil, ahlaki ve fiziki gelişim noktasında da destekleyeceğiz. Önümüzdeki yaz döneminin ilçemiz açısından çok verimli olacağına inanıyorum. Muhtarlık sadece fiziki iyileştirmeyle ilgilenmek anlamına gelmiyor. Bu sosyal bir görev. Referandumda herkesin görüşüne saygımız var. Bilindiği gibi Ak Parti'ye bir aidiyetimiz var. İlçe olarak güzel bir evet sonucu çıkmasını bekliyoruz" dedi.