Muhtarlarla istişare toplantısı

Muhtarlarla istişare toplantısı
Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, mahalle muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.Muhtarlar Federasyonu Sarayönü Şube Başkanlığı'na seçilen Serkan Karaarslan'ı tebrik eden...

Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, mahalle muhtarları ile akşam yemeğinde bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Muhtarlar Federasyonu Sarayönü Şube Başkanlığı'na seçilen Serkan Karaarslan'ı tebrik eden Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, 26 mahallenin muhtarı ile yaptığı görüşmede hizmet noktasında ilçeye fayda sağlayabilmek için güçlü bir iletişim kurmaları gerektiğini söyledi.

Toplantı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, "halkımızın oyu ile göreve gelen, seçilmiş olan muhtarlarımıza büyük değer veriyoruz. İlçemize hizmet noktasında istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldik. İlçemize bir şeyler kazandırmak istiyorsak aramızda sıkı bir birlik ve beraberlik oluşturmamız gerektiğini ifade ettik. Muhtarlarımızın sorularını cevapladık. Mahallelerde yaşanan ve yaşanabilecek sorunları görüşerek nasıl çözümler üretilebileceğini konuştuk. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik." dedi.