Muhtarlardan anlamlı ziyaret

Muhtarlardan anlamlı ziyaret
Sarayönü Muhtarlar Derneği, 10 Nisan Polis hastası nedeniyle İlçe Emniyet Amirliğine ve koronavirüs salgınında büyük fedakarlıkla hizmet eden Sarayönü Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.İlçe Emniyet Amirliği’ni...

Sarayönü Muhtarlar Derneği, 10 Nisan Polis hastası nedeniyle İlçe Emniyet Amirliğine ve koronavirüs salgınında büyük fedakarlıkla hizmet eden Sarayönü Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret ederek polislerle bir araya gelen mahalle muhtarları 10 Nisan Polis gününü kutladı. Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Karaarslan, ziyarette “Milletimizin can ve mal güvenliğini sağlayan devletimizin önemli kuruluşlarından biri olan polis teşkilatımızın gününü Sarayönü muhtarları olarak kutlarız.” dedi.

Ziyaretten dolayı İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz, muhtarlara teşekkür etti.

Sarayönü Devlet Hastanesine de teşekkür ziyaretinde bulunan muhtarlar adına konuşan Karaarlsn, şunları söyledi: “Covid 19 virüsüyle mücadelede takdire şayan bir fedakarlıkla ve bol sabırla toplum sağlığı için görev yapan tüm sağlık personeline şükranlarımızı sunarız. Sağlık personellerimiz de bizler için vatan savunuculuğu yapmaktadır. Bundan dolayı Sarayönü Muhtarlar Derneği olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Ziyaretten dolayı Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, muhtarlara teşekkür etti.