Muhtarlar istişare toplantısı yaptı

Muhtarlar istişare toplantısı yaptı
Sarayönü’ne gelen Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, ilçenin muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Karaarslan,...

Sarayönü’ne gelen Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, ilçenin muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Sarayönü Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Karaarslan, yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Bütün muhtarlarımızın ortak gayesi olan ilçelerimize, ilimize ve ülkemize hizmet sevdası, bizleri bugün Sarayönü'nde bir araya getirdi. Konya Muhtarlar Derneği Başkanımız Hamdi Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadınhanı Dernek Başkanı Mustafa Küçüksarı'yı Sarayönü'nde misafir etmekten memnuniyet duyduk. Mahallelerimizin ortak sorunları ve çözüm önerileri başta olmak üzere birçok konuda yaptığımız değerli istişareler, bizlere halka hizmet yolunda yeni ufuklar açtı. Hamdi başkanım başta olmak üzere tüm muhtarlarımıza teşriflerinden ve şahsıma layık görerek tevdi ettikleri plaketten dolayı teşekkür ediyorum.”

tekirdağ escort bayan