Muhtardan halka teşekkür

Muhtardan halka teşekkür
Sarayönü merkez mahalle muhtarları, geçtiğimiz hafta yapılan yağmur ve şükür duası ile ilgili olarak hayırseverlere ve vatandaşlara teşekkür etti.Güzel bir organizasyon ile şükür ve yağmur duasının gerçekleştiğini anlatan...

Sarayönü merkez mahalle muhtarları, geçtiğimiz hafta yapılan yağmur ve şükür duası ile ilgili olarak hayırseverlere ve vatandaşlara teşekkür etti.

Güzel bir organizasyon ile şükür ve yağmur duasının gerçekleştiğini anlatan muhtarlar yaptıkları açıklamada, "Kış ayların çok güzel bir kar yağışı aldık. Son yılların rekor kar yağışı oldu. Deyimi yerindeyse eski kışlardan bir kış oldu. Bunun için bir şükür duası organize etmeye karar verdik. Bu işin organizasyonunda sivil toplum kuruluşları ile birlikte biz mahalle muhtarları ön ayak olduk. Sonuçta bizler de toplumun her kesimini temsil ediyoruz.

Hep birlikte yaptığımız organizasyonda bereketi için Allah'a şükrettik ve bereketini esirgememesi için dua ettik. Duanın ardından hazırlanan yemeklerle, çocuk, yaşlı, genç, misafir, zengin, fakir hep birlikte sofraya oturduk.

Verilen yemek masrafı çarşı esnafımızın, hayırsever vatandaşlarımızın, iş adamlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve belediyenin katkıları ile olmuştur. Bu konuda duyarlılık gösteren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Haberin başlığı çok ağır oldu

Gerçekleştirilen şükür ve yemek duasının Sarayönü Gazetesinde yer almasında da memnuniyet duyduklarını dile getiren muhtarlar; "Sarayönü'müzün sesi olarak yaptığımız organizasyonu kamuoyuna duyurdunuz. Bu konuda sizlere de teşekkür ediyoruz.

Ancak şükür duası sonrası verilen yemek esnasında yaşanan bazı olumsuzlukların gazetede ağır bir şekilde dile getirilmesi nedeniyle kırgınlığımız oldu. Sonuçta sizler gördüklerinizi yazdınız. Ne var ki yapılan haber sonrası sanki organizasyonun her bölümü olumsuzluklarla geçmişçesine bizlere tepkiler gösterildi.

Yemek esnasında bazı istenmeyen görüntülerin ortaya çıkması bizi de çok üzdü fakat bunu da organizasyonunun nazarlığı olarak gördük. Bu tasvip etmediğimiz görüntüler ortaya çıkmasaydı daha güzel olurdu. Orada bulunan vatandaşlardan veya çocuklardan bir tanesinin duası bile kabul olsa bizim için yeterli.

Sonuçta kimin duasının kabul olacağını bilmeyiz. Şükür ve yağmur duasının yapılmasında emeği geçen herkese, katkı sağlayan tüm hayırseverlerimize, icabet eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.