Muhtaçlara kömür dağıtımı başladı

Muhtaçlara kömür dağıtımı başladı
Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara kömür dağıtımına başladı. Bir ay içerisinde tamamlanması beklenen çalışmayla ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımları...

Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara kömür dağıtımına başladı. Bir ay içerisinde tamamlanması beklenen çalışmayla ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımları ulaştırılmış olacak.

Toplu kömür dağıtımın geçtiğimiz günlerde başladığını belirten Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü, kış gelmeden vatandaşların sıcak bir ortamda yaşamaları için kömürlerin vakıf çalışanları tarafından tek tek fakir ve muhtaç kişilerin evlerine ulaştırılacağı belirtildi.

Vakıf Mütevelli heyeti tarafından alınan kararlan doğrultusunda ailelerin kömürlerinin hızlı bir şekilde adreslerine ulaştırılacağı belirtilen açıklamada, “Ailelerin çocukları ile birlikte sıcak ve huzurlu bir kış mevsimi geçirmeleri için devletimiz tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen kömürleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza en kısa zamanda ulaştıracağız. Bu konuda özverili çalışan personelimize teşekkür ediyoruz.” denildi.