Müftülükten selzedelere yardım kampanyası

Müftülükten selzedelere yardım kampanyası
Sarayönü Müftülüğü geçtiğimiz haftalarda yağan yoğun yağmurların ardından sel felaketi yaşayan Sinop ve Kastamonu için yardım kampanyası düzenledi.Sarayönü müftülüğünün başlattığı sel afet bölgeleri için düzenlenen...

Sarayönü Müftülüğü geçtiğimiz haftalarda yağan yoğun yağmurların ardından sel felaketi yaşayan Sinop ve Kastamonu için yardım kampanyası düzenledi.

Sarayönü müftülüğünün başlattığı sel afet bölgeleri için düzenlenen yardım kampanyasında, 34 bin 973 TL toplandığı bildirildi.

Sarayönü Müftüsü Alaattin Alğan, yaptığı açıklamada, "İlçe müftülüğümüz tarafından sel afeti yardım kampanyasında toplanan nakdi yardımlar 34 bin 973 TL olmuştur.

Camilerimizden 27 bin 233 lira, Kuran kurslarımızda ki öğrencilerimizden 2 bin 120 lira, ilçe müftülüğü personelimizden 5 bin 620 lira olmak üzere bu rakamlara ulaştık. İlçe halkımıza yardım kampanyasına gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyorum. Yardımlar, İçişleri Bakanlığı Afet ve Durum Yönetimi Başkanlığı'nın hesabına yatırılmıştır." dedi.