Minibüsçülerden aşure ikramı

Minibüsçülerden aşure ikramı
Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet İnanır, Perşembe günü müşterilere ve esnaflara aşure ikram etti.Perşembe günü sabah saatlerinde Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet İnanır tarafından hazırlanan...

Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet İnanır, Perşembe günü müşterilere ve esnaflara aşure ikram etti.

Perşembe günü sabah saatlerinde Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet İnanır tarafından hazırlanan aşure; Konya'ya ve köylere gitmek için otogara gelen müşterilere dağıtıldı. Minibüsçüler tarafından dağıtımı yapılan aşureden tadan yolcular, daha sonra yolculuğuna devam etti. Yolcuların yanı sıra çevredeki esnaflara ve vatandaşlara da aşure ikram edildi. Aşure gününde bin kaseye yakın aşure dağıtıldı.

Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet İnanır, Muharrem ayının 10'uncu gününe rastlayan aşure günü münasebetiyle Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi olarak aşure hazırladıklarını belirterek "Paylaşmayı ve yardımlaşmayı hiç bir zaman unutmamak için aşure şenliği düzenledik. Müşterilerimizin mutluluğunu paylaşmak, sevinçlerine ortak olmak için düzenlediğimiz aşure şenliğine hemşerilerimizin gösterdiği ilgiden son derece mutlu oldum." dedi.