Minibüs seferleri durduruldu

Minibüs seferleri durduruldu
Sarayönü’nde, Konya il merkezi ile ulaşımı sağlayan minibüs seferleri, korona virüs salgını önlemleri nedeniyle 4 Nisan’da durduruldu.Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi bünyesinde Konya il merkezi ile yolcu ulaşımını...

Sarayönü’nde, Konya il merkezi ile ulaşımı sağlayan minibüs seferleri, korona virüs salgını önlemleri nedeniyle 4 Nisan’da durduruldu.

Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi bünyesinde Konya il merkezi ile yolcu ulaşımını sağlayan toplu taşıma araçlarının seferlerine, geçici bir süre için ara verildi.

Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi tarafından yapılan duyuruya göre; koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek ve vatandaşları salgından korumak amacıyla, İl Pandemi Kurulu tarafından belirlenen tedbirler kapsamında, Sarayönü Minibüsçüler Kooperatifi bünyesinde faaliyet gösteren minibüs seferleri, ikinci bir karara kadar geçici olarak durduruldu.

4 Nisan itibariyle durdurulan seferlerin öncesinde ise yolculuklar seyahat izin kurulu komisyonunun gözetiminde, yolcular sağlık kontrolünden geçirilerek ve yolcu taşama aracının yarısı dolu olacak şekilde gerçekleştiriliyordu.

Minibüs seferlerinin yeniden ne zaman başlayacağı henüz bir netlik kazanmadı.