Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir Sarayönü’ne geldi

Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir Sarayönü’ne geldi
Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, geçtiğimiz hafta Cuma günü ilçemize gelerek, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir’e ziyaretleri sırasında Belediye Başkanı Nafiz Solak,...

Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, geçtiğimiz hafta Cuma günü ilçemize gelerek, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir’e ziyaretleri sırasında Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ve İlçe Koordinatörü Kazım Keçeci, meclis üyeleri, Kadın Kolları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek Başkan Serkan Karaaslan’la görüşen Vekil Özdemir, muhtarların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Vekil Özdemir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Karaaslan, kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir daha sonra sırasıyla Başhüyük, Çeşmelisebil, Kuyulusebil, Karabıyık ve Özkent mahallerini ziyaret etti.

Ziyaretleri kapsamında muhtarların ve vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Vekil Özdemir, bunları çözüme kavuşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, ziyaretlerini tamamladıktan sonra ilçeden ayrıldı.