Milletvekili Akyürek Sarayönü’nde incelemelerde bulundu

Milletvekili Akyürek Sarayönü’nde incelemelerde bulundu
AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Sarayönü’ne gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.Milletvekili Tahir Akyürek ve beraberinde ki kurmaylarının ilk durağı Ak Parti ilçe teşkilat...

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Sarayönü’ne gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Milletvekili Tahir Akyürek ve beraberinde ki kurmaylarının ilk durağı Ak Parti ilçe teşkilat binası oldu. İlçe teşkilat başkanı Av.Gamze Karacan tarafından karşılanan Akyürek, partinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Parti binasında parti yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Akyürek, onlara görevlerinde başarılar dileyerek “Bu görevler önemli görevlerdir. Teşkilatçılık siyasetin üniversitesidir. Buradan mezun olunduğunda bir yerde bütün cemiyet sorunlarına ve şehrin problemlerine hakim olunmuş olunuyor. Ayırt etme, fark etme kabiliyeti yükselmiş oluyor. Bugüne kadar hizmet eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız, Meclis Üyelerimiz şehrimizi gayet güzel temsil ediyorlar.” diye konuştu.

Milletvekili Akyürek daha sonra Sarayönü Belediyesi hizmet binasını ziyaret etti. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve belediye birim müdürleri tarafından bina girişinde karşılanan Milletvekili Akyürek, daha sonra Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın makam odasında Sarayönü’nde ki çalışmalar hakkında Başkan Solak’tan bilgi aldı.

Sarayönü şehir kültürü olan bir kent

Sarayönü’nün her geçen gün değiştiğini ve geliştiğini kaydeden Milletvekili Tahir Akyürek “Sarayönü’nün belediyecilik alt yapısı da var. Nafiz Başkanımızla bu daha da ivme kazandı. OSB projesi, GES projesi ilçenin çehresini değiştirecek. Sarayönü yaşanabilecek yerlerin en başında geliyor. Şehir merkezine olan yakınlığı, havası, arazilerinin genişliği ve ekim için verimli olması Sarayönü’nü cazip hale getiriyor. Sarayönü, şehir kültürü olan, şehir alt yapısı güçlü olan, belediyecilik alt yapısı güçlü olan, aynı zamanda teşkilatçılık açısından da örnek olan ilçelerimizden birisi ve en başlarda yer alıyor.” diye konuştu.

Milletvekili Akyürek, belediyedeki temaslarının ardından Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti İlçe Başkanı Gamze Karacan, parti yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Sarayönü Kaymakamı Zafer Şahin’i ziyaret etti.

Nezaket ziyareti çerçevesinde şekillenen buluşmaya, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti İlçe Başkanı Gamze Karacan ve AK Parti İlçe Teşkilatı eşlik etti. Milletvekili Akyürek, Kaymakam Zafer Şahin’den ilçede yürütülmekte olan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Sarayönü’nü yakından takip ettiğini belirten Milletvekili Akyürek hizmetlerinden dolayı Kaymakam Zafer Şahin’e teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Zafer Şahin Milletvekili ve beraberinde ki heyete teşekkür etti.

Akyürek oda başkanlarını ziyaret etti

Hükümet Konağından ayrılan Milletvekili Akyürek ve beraberindeki heyet daha sonra Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik’i ziyaret etti. Sarayönü’nün tarım ve hayvancılık kenti olduğunu belirten Milletvekili Akyürek, yaşanan kuraklık nedeniyle oluşan rekolte kaybı hakkında Başkan Çelik’ten bilgi aldı. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik, Milletvekili ve beraberinde ki heyete teşekkür etti.

Milletvekili Tahir Akyürek ve beraberindeki heyetin bir sonraki durağı Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Hasan Koçaş’tan esnafların sıkıntısı ve istekleri hakkında bilgi alan Milletvekili Akyürek, devletin tüm imkanlarıyla birlikte esnafının yanında olduğunu belirtti. Esnaf ve Sanatkarlar Odasına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından son durağı esnaf ziyaretleri olan Milletvekili Tahir Akyürek, esnaflarla kısa bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretlerini noktaladı.