Mezarlıklar temizlendi

Mezarlıklar temizlendi
Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından tüm mezarlıklarda temizlik çalışması başlatıldı. Konya'dan gelen temizlik ekipleri Sarayönü ve Ladik'te mezarlıklarda temizlik yaptırdılar.Yaz...

Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından tüm mezarlıklarda temizlik çalışması başlatıldı. Konya'dan gelen temizlik ekipleri Sarayönü ve Ladik'te mezarlıklarda temizlik yaptırdılar.

Yaz ayları ile birlikte ilaçlama çalışmaları gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediyesi, Sarayönü merkez , Ladik ve diğer mahallelerde bulunan mezarlıklarda temizlik çalışmasını sürdürüyor.

Mezarlık hizmetlerine büyük önem veren ve mezarlıklardaki çalışmaları yıl boyunca sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklarda yağışların etkisiyle yükselen otları temizlenerek mezarların çevrelerini düzenleniyor.

Konu hakkında açıklama yapan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak "Bayram öncesi Konya Büyükşehir Belediyesi temizlik işleri ekipleri ilçemize gelerek mezarlıklarımızda temizlik çalışmaları yaptılar. Bayramlarda ebediyete intikal eden yakınlarımızın mezarları ziyaret ve onlara dua niyaz etmek hem kültürümüzün hem de inancımızın bir parçası. Bu nedenle de mezarlıklarımızın temiz ve düzenli olmasının ayrı bir önemi var. Büyükşehir Belediyesi temizlik ekiplerinin ilçemizde bayram öncesi yapmış oldukları çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Akyürek olmak üzere temizlik daire başkanı ve çalışanlarına teşekkür ederim" dedi