Merkez ilçe başkanlarından ziyaret

Merkez ilçe başkanlarından ziyaret
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, geçtiğimiz hafta içerisinde Konya'nın merkez ilçelerinden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'yi ağırladı.Hafta içerisinde Feyzi...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, geçtiğimiz hafta içerisinde Konya'nın merkez ilçelerinden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'yi ağırladı.

Hafta içerisinde Feyzi Fatma Demirpolat Kız Kuran Kursu'nda mezun olan hafızlar için gerçekleştirilen programa katılan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, programın ardından beraberinde bulunan Safa Tarım Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mustafa Büyükeğen ile Başkan Nafiz Solak'ın makamında ziyaret etti. Sarayönü Belediyesi'nin devam eden projeleri hakkında konuşan başkanlar, daha sonra bazı projeleri yerinde inceledi.

Aynı gün Sarayönü Belediyesi'ne bir başka ziyarette Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tarafından gerçekleştirildi. Başkan Nafiz Solak ile makamında bir süre görüşen Hançerli, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Etiketler :