MERAM ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş ’ YE “MÜKEMMEL MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BAŞARI” ÖDÜLÜ

MERAM ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş ’ YE “MÜKEMMEL MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BAŞARI” ÖDÜLÜ
Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş, Türkiye'nin ilk ve tek müşteri memnuniyetini ölçen platformu Sikayetvar. com ’un 5. kez gerçekleştirdiği A.C.E Awards'ta Mükemmel Müşteri Memnuniyeti ödülüne layık görüldü.6 Mart’ta...

Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş, Türkiye'nin ilk ve tek müşteri memnuniyetini ölçen platformu Sikayetvar. com ’un 5. kez gerçekleştirdiği A.C.E Awards'ta Mükemmel Müşteri Memnuniyeti ödülüne layık görüldü.

6 Mart’ta düzenlenen törende ŞikayetVar A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards 2020 Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Gold Ödülü’nü MEPAŞ Müşteri Hizmetleri ve Operasyonlar Müdürü Fatih YETİMOĞLU aldı. Konuşmasında; bu ödüle layık gören tüm MEPAŞ müşterilerine teşekkürlerini sundu.

Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü İlker ARSLANARGUN yaptığı açıklamada;

MEPAŞ olarak, müşterilerimizin Taleplerini ve Şikâyetlerini etkin ve doğru yöneterek marka imajı, müşteri sadakati ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak temel amacımızdır. Bizim temel değerimiz müşteri memnuniyetidir. Müşterilerimizin bize tüm kanallardan ulaşabileceği, her an yanında olabileceğimiz uygulamaları hayata geçiriyoruz. Onların taleplerini pek çok kanaldan elde ettiğimiz verilerle eğilimlerini saptıyor, onlar için müşteri deneyimini mükemmel hale getirmek için çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiğimiz mobil uygulamamızla bu memnuniyeti daha da artırmayı hedefliyoruz.

Bu yöndeki çalışmalarımızın böylesine anlamlı ödül ile taçlanmasından dolayı da gurur ve mutluluk duyuyoruz dedi.