Mepaş bayii hizmete açıldı

Mepaş bayii hizmete açıldı
Mepaş'ın nüfusu 50 binin altında olan yerleşim yerlerinde verdiği hizmeti özelleştirme kararı almasının ardından Sarayönü'ne Mepaş bayii açıldı.Mepaş bayiliğini yürütecek olan Zeybek iletişim, hizmet vermeye başladı....

Mepaş'ın nüfusu 50 binin altında olan yerleşim yerlerinde verdiği hizmeti özelleştirme kararı almasının ardından Sarayönü'ne Mepaş bayii açıldı.

Mepaş bayiliğini yürütecek olan Zeybek iletişim, hizmet vermeye başladı. İşyeri sahibi Muhittin Zeybek, Mepaş bayisi olarak tüm abonelik ve açma kapama işlemlerini yerine getireceklerini söyledi. Zeybek, yaptığı açıklamada, "mesken, ticari, tarımsal sulama, şantiye ve sanayi abonelik işlemleri ile açma kapama hizmetini ilçemizde vermeye başladık. Vatandaşlarımız işyerimize gelerek bu hizmetleri alabilir. Ayrıca elektrik aboneliği için zorunlu deprem sigortası şart olduğu için bu hizmeti de veriyoruz. Ayrıca araç sigortası konusunda da yardımcı oluyoruz. Bunların yanında telefon ve telefon aksesuarı alım satım faaliyeti de göstermek istiyoruz" dedi.

Düğün salonu karşısında faaliyet göstermeye başlayan Mepaş bayii Zeybek İletişim, elektrik, su, doğalgaz, kredi kartı, GSM, bağkur, ssk, cebe TL yükleme, mtv ve diğer tahsilat işlemleri konusunda da faturamatik güvencesiyle hizmet verecek.