Mehmet Güney seçim bürosu açtı

Mehmet Güney seçim bürosu açtı
Sarayönü'nde 31 Mart yerel seçimleri için Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Güney, ilçe merkezinde ve Ladik mahallesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. İlçe merkezindeki açılışta konuşan Mehmet Güney, siyaset...

Sarayönü'nde 31 Mart yerel seçimleri için Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Güney, ilçe merkezinde ve Ladik mahallesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. İlçe merkezindeki açılışta konuşan Mehmet Güney, siyaset üstü bir hareket olduklarını ve bütün mahalleriyle Sarayönü sevdalısı olduklarını söyledi. Güney, konuşmasında mevcut Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak'a da eleştiriler yönelterek bazı iddialarda bulundu.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Güney, yerel seçimlere bir ay kala Sarayönü'nde ve Ladik mahallesinde seçim koordinasyon merkezi açtı. İlçe merkezinde Cuma günü merkez çarşı camii yanında bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışı dualarla yapıldı.

Açılışta konuşan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Güney, yaptığı konuşmada, Hizmet öyle bir şeydir ki, insanın ulaşabileceği en yüksek makamlardan bir tanesidir. Hizmet  Allah’ın rızası dışında bir şey beklemeden, riyasız, karşılıksız, adaletle, tefekkürle, tevazu ve gayret ile yapılırsa bir anlam kazanır. Bir karşılık, bir menfaat beklenirse bunun adı ticaret olur, kazanç olur. Hizmet vaadi ile yola çıkıp ta hizmet etmeyen idareci ise en basit ifade ile, insanların beş yılını çalan bir zaman hırsızı olur." dedi.

"Sizlerin emrinde olacağız"

Eşit hizmet vurgusu yapan Mehmet Güney, "Öyle  çalışacağız ki, hiçbir mahallemiz diğer bir mahalleye gıpta etmeyecek. İnsanlarımız mütevazi, insanlarımız kalender, insanlarımız ne istediklerini çok çok iyi biliyorlar. insanımız  ihtiyaç olmayan hiçbir şeyi istemiyor. Halkımızın bütün haklı isteklerinin sonuna kadar arkasında olacağımıza sizlerin huzurunda bu mübarek günde söz veriyorum.

Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Nasip olurda Belediye Başkanı olursak, o makamın bizi zehirlemesine, elde etmesine müsaade etmeyeceğiz. Makam bizim emrimizde, bizde sizlerin emrinde olacağız." şeklinde konuştu.

"Kurumların yaptıklarını takdir ediyoruz"

Çeşitli kurumların ilçeye önemli yatırımlar kazandırdığının altını çizen Güney, şunları söyledi: "Bizler, uyuyan bir dev olan Sarayönü Belediyesini uyandırmak için geliyoruz. Büyükşehir Belediyesinin, Koski'nin, Devlet su işlerinin, Toki'nin, Enerya'nın ve diğer kamu kurumlarının yaptıkları işleri biliyor ve taktir ediyoruz. Biz bu kurumların yaptıkları hizmetleri kendimize mal etmeyeceğiz. Bunların arkasına sığınmayacağız."

Güney'den çeşitli iddialar

Güney, mevcut Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nafiz Solak'a eleştiriler yönelterek bazı iddialarda da bulundu. TOKİ konutları, TMO ambarları, petrol istasyonu, belediye binası, makam aracı gibi çeşitli konularda rakibine yüklenen Güney, yapılanların yanlış olduğunu söyledi.