Mehmet Ali ve Fatma evlendi

Mehmet Ali ve Fatma evlendi
Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinden Mehmet Ali Öcalp, Fatma Koçak ile hayatını birleştirdi.Hatice-Şaban Koçak çiftinin kızı Fatma ile Münevver-Ali Öcalp çiftinin oğlu Mehmet Ali, hafta sonu gerçekleştirilen...

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinden Mehmet Ali Öcalp, Fatma Koçak ile hayatını birleştirdi.

Hatice-Şaban Koçak çiftinin kızı Fatma ile Münevver-Ali Öcalp çiftinin oğlu Mehmet Ali, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile evlenerek dünya evine girdi. Çiftin düğünü 25 Ağustos'ta kına merasimi ile başladı. 26 Ağustos Pazar günü ise gelin alma merasimi gerçekleştirildi. Konya bulunan erkek evinde oluşturulan düğün konvoyu, Sarayönü'ne gelerek dualar eşliğinde gelini kız evinden aldı. Daha sonra düğünün gerçekleştirilecek Ankara Düğün Salonu'na geçildi. Düğüne Öcalp ve Koçak ailesinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Çift, mutlu gecede iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü verdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Koçak ve Öcalp ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Fatma ve Mehmet Ali'ye bir ömür boyu mutluluklar dileriz.