Mecliste Nisan mesaisi

Mecliste Nisan mesaisi
Sarayönü Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısında yeni faaliyet yılında görev yapacak komisyon üyelerini seçti. Sarayönü Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen meclis toplantısına Belediye Başkanı Nafiz Solak ve meclis...

Sarayönü Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısında yeni faaliyet yılında görev yapacak komisyon üyelerini seçti. Sarayönü Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen meclis toplantısına Belediye Başkanı Nafiz Solak ve meclis üyeleri katıldı. Mecliste ayrıca 2017 faaliyet raporu görüşüldü.

Meclis toplantısının ilk gündem maddesinde diğer kurumlarla ilişkiler ve protokoller konusu görüşüldü. Bu kapsamda Selçuklu Belediyesi ile kardeş belediye olmak için karar alındı. ikinci gündem maddesinde 2017 yılı faaliyet raporu görüşülerek oy birliği ile onaylandı. Seçimler bölümünde ise komisyon üyeleri seçildi. Encümen üyeleri olarak Muammer Özşahin ve Kamuran Alp seçildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na Ali Sami Ülker, Hayrettin Bayraktar, Mevlüt Göksu, Muammer Özşahin, Veysel Ülker seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu'na Kamil Şeflek, Talha Uçar, Ömer Gökay, İbrahim Batır, Ahmet Elma seçildi.

Altıncı gündem maddesinde revizyon imar planı gerçekleştirildi. Fatih mahallesinde stad yanında bulunan park alanı olarak belirlenen yere doğalgaz regülatörü yapılması için mevcut imarda düzenleme yapıldı. Yedinci gündem maddesinde Sarayönü ilçe merkezine yapılacak imar revizyonu konusu komisyona sevk edildi.

gündemin sekizinci maddesinde Ladik mahallesinde gerçekleştirilen 18 uygulaması sonucunda ortaya çıkan 60 civarında hisseli parselin talep eden hissedarlara satılabilmesi için kara alındı. Gündemin son maddesinde Sarayönü Belediyesi işçilerinin bünyesinde çalıştıracağı işçiler için kurulan şirketin adı Sarayönü Belediyesi Personel Limitet Şirketi olarak yeniden belirlendi.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Belediye Başkanı Nafiz Solak, "Verimli bir faaliyet yılı geçirdik. Belirlediğimiz hedefleri gerçekleştirdik. Komisyonlarımızda görev alan meclis üyelerimize teşekkür ederim. Yeni komisyon üyelerimizle çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.