Meclis toplantısı gerçekleştirildi

Meclis toplantısı gerçekleştirildi
Sarayönü Belediye Meclisi, geçtiğimiz Perşembe günü Mart ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısına Kamil Şeflek, Mevlüt Göksu ve Mahmut Keleş dışında tüm...

Sarayönü Belediye Meclisi, geçtiğimiz Perşembe günü Mart ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısına Kamil Şeflek, Mevlüt Göksu ve Mahmut Keleş dışında tüm meclis üyeleri katıldı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, üç gündem maddesi görüşüldü. Belediye Başkanı Yardımcılığı görevini Mevlüt Göksu'dan devralan Mehmet Karataş için yeniden başkan yardımcısı maaşı belirlendi. Başkan yardımcısı maaşının, belediye başkanı maaşının 3'te 2'si olmasına karar verildi.

Gündemin ikinci maddesinde Sarayönü'ne yapılacak şehir meydanı için Mevka'ya proje sunulması konusu görüşüldü. 750 bin liraya kadar hibe desteği veren Mevka'ya proje hazırlanmasına karar verildi.

Gündemin son maddesinde doğalgaz yatırımları ile ilgili olarak Fatih mahallesinde kurulacak regülatörün yeri için imar plan tadilatı görüşülerek onay kararına bağlandı.