Maske satışları başladı

Maske satışları başladı
Yapılan düzenlemeyle birlikte maske satışları, Sarayönü’nde de başladı. Daha önce maske satışlarını yasaklayan hükümet tarafından ücretsiz dağıtılması planlanan maskelerin satışına tekrar izin verildi.Maliyeti 20 kuruş...

Yapılan düzenlemeyle birlikte maske satışları, Sarayönü’nde de başladı. Daha önce maske satışlarını yasaklayan hükümet tarafından ücretsiz dağıtılması planlanan maskelerin satışına tekrar izin verildi.

Maliyeti 20 kuruş olan maskelerin maksimum satış fiyatı ise 1 lira olarak belirlendi. İçişleri Bakanlığı kararı ile 1 liradan yüksek fiyata maske sattığı belirlenen yerler için 3 bin 100 lira para cezası uygulanacak.

Maskelerin satışa çıkmasından sonra ilçemizin eczacılarından olan Duran Aydınlı, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Maske satışları 1 liradan başladı. Stoklarımızın mevcut halkımıza yeteceğini düşünüyorum. Kimsenin endişe etmesine gerek yok. Türkiye’de gerektiğinden fazla maske var. Vatandaşlarımızın acele etmesine gerek yok. Devletin kod ile gönderdiği maskeleri de dağıttık. Halkımızdan tek isteğimiz sabırlı olmaları. Hasta ve yakınlarına daha toleranslı olmalarını rica ediyoruz .” şeklinde konuştu.