Manavgat Belediyespor geliyor

Manavgat Belediyespor geliyor
Sarayönü Belediyespor, hafta sonu zorlu bir karşılaşmaya daha çıkacak. Grubun zorlu takımlarından Manavgat Belediyespor’u ağırlayacak olan Sarayönü Belediyespor, kendi evinde hanesine puan ve puanlar yazdırmak istiyor.Yarın...

Sarayönü Belediyespor, hafta sonu zorlu bir karşılaşmaya daha çıkacak. Grubun zorlu takımlarından Manavgat Belediyespor’u ağırlayacak olan Sarayönü Belediyespor, kendi evinde hanesine puan ve puanlar yazdırmak istiyor.

Yarın oynanacak olan Ereğlispor karşılaşmanın sonucu doğrultusunda temsilcimizin morali, hafta sonu oynanacak olan bu karşılaşmaya direk yansıyacak. Kepez Belediyespor karşısında penaltı ile golü ile eli boş dönen temsilcimizin hedefi hafta sonu oynanacak olan bu karşılaşmadan en az bir puan almak.

Puan cetvelinin beşinci sırasında yer alan Manavgat Belediyespor, bu sezon 9 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet yaşadı. Attığı 25 gole karşılık kalesinde 17 gol gören Antalya temsilcisi 29 puan topladı. Ligin ilk yarısında temsilcimiz rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu.