MAKAM ODASININ KAPISI OLMAYACAK!

MAKAM ODASININ KAPISI OLMAYACAK!
Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, belediye başkanlık odasının kapısının her zaman halka açık olacağını dile getirerek, “Halkımız esnaf dükkanımıza nasıl istediği zaman gelebiliyorsa belediyeye...

Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, belediye başkanlık odasının kapısının her zaman halka açık olacağını dile getirerek, “Halkımız esnaf dükkanımıza nasıl istediği zaman gelebiliyorsa belediyeye de ihtiyacı olduğunda hiç çekinmeden ve engelle karşılaşmadan aynı şekilde rahatlıkla girebilecek” dedi.

HABER MERKEZİ

“Halkın belediye başkanı olacağım” sloganıyla sahaya inen Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, seçim çalışmalarını mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak, esnaf esnaf, ev ev gezerek büyük bir titizlikle sürdürüyor. Fırsat buldukça seçmenlere telefonla ulaşmayı da ihmal etmeyen Tokgöz’ün tek hedefi mahalli seçim tarihi olan 31 Marta kadar seçmenlere bir şekilde ulaşarak projelerini ve yönetim anlayışını anlatmak. Bu haftayı da yoğun bir çalışma temposuyla geçiren Tokgöz, hafta içi Ladik’te akşam oda ziyaretleri başta olmak üzere Başhüyük, Karabıyık, Kuyulusebil, Kadıoğlu, Büyükzengi, Değirmenli, Yenicekaya mahalleleri ile ilçe merkezindeki kahvehane ve esnaf ziyaretlerinin ardından hafta sonunda da Bahçesaray, Ertuğrul ve Kurşunlu mahallelerinde evleri gezdi. Gittiği her yerde yoğun ilgi ve destek gören Tokgöz’e bu çalışmalarında belediye meclisi üyesi adayları ve partililer de eşlik etti.

HER GÜN BİR MAHALLEDE OLACAĞIM

Yönetim anlayışlarının temelinin adalet olduğunu her fırsatta vurgulayan ve nüfusa göre adil bir hizmet paylaşımı yapacaklarının altını çizen Tokgöz, hergün bir mahalleye giderek sorunları yerinde tespit ederek mahalle sakinleriyle iş birliği halinde çözümler üreteceklerini ifade etti. Tokgöz, “Beni seçer ve yetki verirseniz halkın belediye başkanı nasıl olunur göstermek istiyorum. 26 mahallemizi ayda bir kere mutlaka ziyaret edeceğim. Esnaf zihniyetiyle bir başkanlık modeli uygulayacağım. Halkımızın ayağına giderek sorunlarına bir bir çözümler üreteceğim. Belediyecilik bizim işimiz. Halkımızın özlediği ve beklediği şekilde bir yönetim sergileyeceğim” dedi.

MAKAM ODASININ KAPISINI AÇIK OLACAK

Yeni yapılan belediye hizmet binasının ilçenin öncelikli ihtiyacı olan bir yatırım olmaktan öte maliyet itibariyle israf ve ölü yatırım olduğuna dikkat çeken Tokgöz, yeni hizmet binasının sadece yatırım maliyeti açısından değil kullanma maliyeti açısından enerji sarfiyatı başta olmak üzere düzenli giderlerinin çok fazla olacağını ifade etti.

Yeni binadaki makam odasının kapısının her zaman açık olacağını ve vatandaşların engelsiz kendisiyle görüşme imkanı bulacağını dile getiren Tokgöz, “Vatandaşlarımızın her türlü sorunu bizim derdimiz olacak. Halkımızla aramızda kapalı kapılar olmayacak. Herkesin benimle engelsiz ve rahat görüşebilmesi için makam odasının kapısı her zaman açık olacak. Halkımız esnaf dükkanımıza nasıl istediği zaman gelebiliyorsa belediyeye de ihtiyacı olduğunda hiç çekinmeden ve engelle karşılaşmadan aynı şekilde rahatlıkla girebilecek” diye konuştu.

İLÇEMİZDE YATIRIM VE İSTİHDAM OLACAK

Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz üretici firmaları ilçeye kazandırmak için seferberlik ilan edeceklerini ve işsizliği çözmek için en büyük çabayı sarf edeceklerine dikkat çeken Tokgöz, KOMPEN, Tetik Sibop gibi istihdam sağlayan büyük firmaların sayısının ilçede artması için kapı kapı dolaşacaklarını ve ilçeyi yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirmek için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını da dile getirdi.

Alkol ve uyuşturucu madde bağımlılığı başta olmak üzere gençlerin sorunlarıyla da yakından ilgileneceklerini de ifade eden Tokgöz, bu konuda kaymakamlık başta olmak üzere resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde gençliğe sahip çıkacaklarını da sözlerine ekledi.