Ladik’te okul projeleri hız kesmiyor

Ladik’te okul projeleri hız kesmiyor
Ladik Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu, Ecological Sensitivity On School Education (Okul Eğitiminde Ekolojik Duyarlılık) Erasmus projesi başlatırken bir yandan da Değerlenerek Büyüyorum Etwinning projesi öğrenci tanışma webinarını...

Ladik Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu, Ecological Sensitivity On School Education (Okul Eğitiminde Ekolojik Duyarlılık) Erasmus projesi başlatırken bir yandan da Değerlenerek Büyüyorum Etwinning projesi öğrenci tanışma webinarını gerçekleştirdi.

Ladik Şehit Abdullah Tayyip Olçok İlkokulu öğretmenlerinin kurucu ve üyeleri olduğu “Değerlenerek Büyüyorum” projesi öğrenci tanışma webinarı gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Ali Denizli, milli, manevi, toplumsal ve kültürel değerlerimizi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yaşam boyu sürdürecekleri temel beceriler olarak kazandırmayı amaçlıyoruz. Bir yıl boyunca projemizde aktif yer alacak, sorumluluk üstlenecek öğrencilerimizin bugün birbirleriyle tanıştıklarını, sohbet ettiklerini, etkileşim içerisinde olduklarını, bu etkileşim ve işbirliğinin yapılacak faaliyetlerle daha ileri seviyeye taşınacağını gördük.” dedi.

“Okul eğitiminde ekolojik duyarlılık” projesi hakkında da konuşan Denizli şunları söyledi:

“Çevre koşullarının hızla bozulması, dünyanın geleceği için ciddi tehdit oluşturmaktadır. Ekoloji doğal dengeyi tanımlar. Proje ile öğrencilere doğa sevgisini, doğal atıkları değerlendirmeyi, canlı-cansız varlıklar arasında duygusal bağları güçlendirmeyi, çevreye karşı olumlu duygular geliştirmeyi amaçlıyoruz.”

adobe lisans satın al