Ladik'te kenevir yakalandı

Ladik'te kenevir yakalandı
Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde, baskın yapılan bir evde, uyuşturucu madde yapımında kullanılan dişi kenevir bitkisi ele geçirildi.Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar...

Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde, baskın yapılan bir evde, uyuşturucu madde yapımında kullanılan dişi kenevir bitkisi ele geçirildi.

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Ladik mahallesinde bir evde kenevir bitkisi yetiştirildiği tespit edildi. Ladik mahallesinde yaşayan S.C. ve I.C. isimli şahısların evinde dişi hint keneviri bitkisi yetiştirildiğinin kesinlik kazanmasının ardından Cumhuriyet Savcılığı'ndan gerekli izinler alınarak eve baskın yapıldı. Yapılan operasyonda evin bahçesinde saksılara ekili hint keneviri bitkileri ele geçirildi. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile yürütülen çalışma neticesinde ele geçirilen kenevir bitkileri, Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilmek üzere muhafaza altına alındı. Olayla ilgili olarak göz altına alınan S.C. ve I.C. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Şahısların ifadelerinde keneviri ekmeğin üzerine atmak ve lezzet katmak için yetiştirdiklerini söyledikleri öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.