Ladik’e doğalgaz müjdesi

Ladik’e doğalgaz müjdesi
Ladik Mahallesi sakinlerinin uzun süredir beklediği doğalgazla ilgili beklediği müjdeli haber geldi. Yatırım programına alınan Ladik Mahallesi için doğalgaz çalışmaları hız kazandı.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak,...

Ladik Mahallesi sakinlerinin uzun süredir beklediği doğalgazla ilgili beklediği müjdeli haber geldi. Yatırım programına alınan Ladik Mahallesi için doğalgaz çalışmaları hız kazandı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaz aryalarında yatırım çalışmalarının başlayacağını duyurdu. Yatırımın geçeceği cadde ve sokaklar için anket çalışması başlatılırken, aboneli işletmelerin başlamasından sonra talebe göre yatırımın geçeceği yerler netleşecek.

doğalgaz

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, önemli vaatlerinden biri olan doğalgazın bu yıl içerisinde Ladik mahallesine verilmesi ile mahallede yeni bir dönem başlayacak. Mahalle için dönüm noktalarından bir tanesi olan doğalgaz ile ilgili olarak Başkan Nafiz Solak ilerleyen günlerde yatırım çalışmalarının başlayacağını duyurdu.

Ladik mahallesinin doğalgaz konusunda yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmak için harekete geçen Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, birlikte yürüttüğü hummalı çalışmanın meyvesini aldı. Ladik mahallesinin yatırım programına alınmasının ardından gaz dağıtım şirketi Enerya, çalışmalarına hız kazandırdı.

Büyük çabalar harcandı

Ladik mahallesinin doğalgaz hizmeti alabilmesi için yoğun şekilde çaba harcayan Başkan Solak, her fırsatta mahallenin yatırım programına alınması için çalışmıştı. Enerya Gaz şirketinin Ladik mahallesini de yatırım programına alması için yapılan tüm görüşmeler olumlu sonuç verdi. Yatırım çalışmalarıyla ilgili olarak gaz dağıtım şirketi tarafından anket çalışması başlatıldı. Anket çalışmasının ardından ilana çıkılmasıyla birlikte abonelik işlemleri de başlatılacak. Doğalgaz hattı geçecek cadde ve sokaklardan yapılacak aboneliklere göre yatırım çalışmaları şekillenecek ve devamında çalışmalara başlanacak.

Sarayönü’nün 3/2’si tamamlandı

İlçe merkezindeki yatırım çalışmalarına değinen Belediye Başkanı Nafiz Solak, “İlçe merkezinin 3/2’si şu anda doğalgaza kavuşmuş durumda. Bu yılda yatırım çalışmaları belirlenen yerlerde devam edecek. Dört yıldır ilçemizde temiz enerji kullanıyoruz ve bunun faydalarını da görüyoruz. Artık Ladik mahallemizde bu temiz enerjiye kavuşacak. Mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesile ile Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, İl Başkanımız Hasan Angı’ya Konya Milletvekillerimize ve önceki dönemde çok büyük çabalar sarf eden Hüsniye Erdoğan’a Sarayönü ve Ladik mahallesi adına teşekkür ederim.” diye konuştu.