Ladik TOKİ’de teslimatlar başlıyor

Ladik TOKİ’de teslimatlar başlıyor
Ladik mahallesinde merakla ve sabırsızlıkla beklenen 2.Etap TOKİ konutları teslimatları 1 Temmuz’da başlıyor. Teslimatlar kapsamında günde iki blok sahiplerine teslim edilecek. 1 Temmuz’da başlayacak teslimatlar 11 Ağustos’da...

Ladik mahallesinde merakla ve sabırsızlıkla beklenen 2.Etap TOKİ konutları teslimatları 1 Temmuz’da başlıyor. Teslimatlar kapsamında günde iki blok sahiplerine teslim edilecek. 1 Temmuz’da başlayacak teslimatlar 11 Ağustos’da tamamlanacak. Zamanında gelemeyenlerin teslimatları ise 12 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Teslimatta öncelik 2+1 dairelere verilecek. Hak sahipleri dairelerini teslim almak için belirlenen günde doğrudan şantiyeye giderek evlerini teslim alabilecek.

Sarayönü Belediyesi’nin girişimleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi tarafından Ladik 2. Etap projesi kapsamında inşa ettirilmiş bulunan 799 adet konutun teslim işlemleri 1 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Teslimatlar bir takvim çerçevesinde gerçekleştirilecek. Günde iki blok teslim edilmesi planlanırken öncelik 2+1 dairelere verilecek. Teslimat günü geldiğinde hak sahipleri doğduran şantiyeye giderek görevlilerden evini teslim alabilecek. Daha önceki projelerde peşin alınan KDV tutarının bu kez peşin alınmamasına, taksitlerin üzerine yansıtılmasına karar verildi.

Kimlik fotokopisiyle şantiyeye başvuracak hak sahipleri evlerini teslim alabilecek. Teslimatta hak sahiplerinden kimlik belgesi, gayrimenkul satış sözleşmesi nüshası, konut vekaleten teslim alınacaksa vekaletnamenin aslı ve fotokopisi istenecek. Belgeleri eksik getirenler konutlarını teslim alamayacak.

İlk gün B1-1 ve B1-2 blokları teslim edilecek. Ve takip eden günlerde sırasıyla ikişer blok teslim edilmeye devam edecek. 28 Temmuz’da 2+1 blokların tamamlanmasının ardından 29 Temmuz’da 3+1 blokların teslimatına başlanacak. 11 Ekim’de de 3+1 blokların teslimatı sona erecek. Belirlenen günde gelemeyenlerin teslimatları ise 12 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.