Ladik TARKOOP şubesine açılış

Ladik TARKOOP şubesine açılış
Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Sarayönü Şubesi’nde geçtiğimiz günlerde açılış programı organize edildi.Cuma günü gerçekleştirilen program kapsamında vatandaşlara sıcak süt ve kek ikramı gerçekleştirildi. Şubeye...

Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Sarayönü Şubesi’nde geçtiğimiz günlerde açılış programı organize edildi.

Cuma günü gerçekleştirilen program kapsamında vatandaşlara sıcak süt ve kek ikramı gerçekleştirildi. Şubeye çok sayıda tebrik çiçeği geldi.

Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Çoban yaptığı açıklamada, “Her geçen gün büyüyen ailemizle üreticilerimize en güzel hizmeti vermek için çalışıyoruz. Üyelerimizden aldığımız güçle yine üyelerimizi destekliyoruz. Sadece Ladik mahallesine değil 26 mahalle dahil tüm ilçemize hitap ediyoruz. Aralık’tan itibaren ilçe merkezimizde bulunan üreticilerimizin sütlerini de almaya başladık. Dileyen tüm üreticilerimizin sütünü değerince alıp üreticilerimizi destekliyoruz. Uygun koşullarla uygun fiyatlarla birçok yem çeşidi bulunduruyoruz. Üreticilerimizin ihtiyaç duyduğu her konuda onlara yardımcı olmak bizim en önemli görevimiz.” dedi.

Çoban, doğal tereyağını kendisi yapmak isteyen vatandaşlar için krema satışı da bulundurduklarını kaydetti.