Ladik TARKOOP merkeze şube açtı

Ladik TARKOOP merkeze şube açtı
Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından ilçe merkezine şube açıldı. Yem, krema ve çeşitli hayvancılık ürünlerinin satışının gerçekleştirildiği Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi şubesi geçtiğimiz günlerde hizmete...

Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından ilçe merkezine şube açıldı. Yem, krema ve çeşitli hayvancılık ürünlerinin satışının gerçekleştirildiği Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi şubesi geçtiğimiz günlerde hizmete girdi. Kooperatif Başkanı Mustafa Çoban, ilçe merkezinde süt alımına da başladıklarını ve her konuda üreticilerin yanında olduklarını söyledi.

Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, geçtiğimiz günlerde ilçe merkezine şubesini açarak ilçe üreticilerine hizmet vermeye başladı.

Tuz Yolu Caddesi üzerinde açılan Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Sarayönü Şubesi’nde üreticilere yönelik olarak yem çeşitleri, mineral, yalama blokları, premiks çeşitleri, süt makinesi satışı ve yedek parçaları ile krema satışı bulunuyor.

Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Çoban, bölgedeki hayvan üreticilerinde destek olabilmek için tüm imkanlarını kullandıklarını söyledi. İlçedeki en uygun süt yemini üreticiler için tedarik ettiklerini kaydeden Çoban, silajlık mısır konusunda da birçok imkan sağladıklarını dile getirdi. Çoban, yaklaşık 450 üyeleri bulunduğunu belirterek, sadece Ladik mahallesine değil tüm ilçeye hizmet ettiklerini vurguladı.

Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Çoban yaptığı açıklamada, “Her geçen gün büyüyen ailemizle üreticilerimize en güzel hizmeti vermek için çalışıyoruz. Üyelerimizden aldığımız güçle yine üyelerimizi destekliyoruz. Sadece Ladik mahallesine değil 26 mahalle dahil tüm ilçemize hitap ediyoruz. 1 Aralık’tan itibaren ilçe merkezimizde bulunan üreticilerimizin sütlerini de almaya başladı. Dileyen tüm üreticilerimizin sütünü değerince alıp üreticilerimizi destekliyoruz. Uygun koşullarla uygun fiyatlarla birçok yem çeşidi bulunduruyoruz. Üreticilerimizin ihtiyaç duyduğu her konuda onlara yardımcı olmak bizim en önemli görevimiz.” dedi.

Çoban, doğal tereyağını kendisi yapmak isteyen vatandaşlar için krema satışı da bulundurduklarını kaydetti.