Ladik sanayisi tuvalet istiyor

Ladik sanayisi tuvalet istiyor
Sarayönü'nün Ladik mahallesinde Konya-Afyon karayoluna ve bölgeye hitap eden sanayi sitesine umumi bir tuvalet yapılması esnaflar tarafından talep ediliyor.Sanayi esnafları yaptıkları açıklamada, "Konya-Afyon karayolu üzerinde hizmet...

Sarayönü'nün Ladik mahallesinde Konya-Afyon karayoluna ve bölgeye hitap eden sanayi sitesine umumi bir tuvalet yapılması esnaflar tarafından talep ediliyor.

Sanayi esnafları yaptıkları açıklamada, "Konya-Afyon karayolu üzerinde hizmet veren bir sanayi olarak gün içerisinde çok fazla insan sirkülasyonu oluyor. Otomobili de geliyor, tarım işçilerinin dolu olduğu minibüsü de geliyor otobüsü de. Kimin aracının ne zaman arıza vereceği belli olmuyor. Bölgeden de çok fazla insan geliyor. Bu kadar insan sirkülasyonunun olduğu bir yerde de en büyük ihtiyaçlardan bir tanesi tuvalet oluyor. İnsanlar bize tuvalet sorunca ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Tanımadığımız insanlara da kendi tuvaletlerimizi kullandırmak istemiyoruz. Dünyanın bin türlü hali var. Çok ilginç olaylarla da karşılaşıyoruz. Tuvalet ihtiyacını gidermek için sanayinin yanından geçen dereye inen bile oluyor. Bu eksikliğin giderilmesi için sanayimize bir umumi tuvalet yapılmasını istiyoruz. Bu gerçekten büyük bir ihtiyaç." şeklinde konuştu.