Ladik İHO'dan şaşırtıcı karar

Ladik İHO'dan şaşırtıcı karar
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen ortaokullar arası kızlar voleybol turnuvası geçtiğimiz hafta başladı. Ladik Ahmet...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen ortaokullar arası kızlar voleybol turnuvası geçtiğimiz hafta başladı. Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu'nun maçlara çıkmama kararı alması büyük sansasyona neden oldu.

Liseler arası erkekler voleybol turnuvasının ilk haftası yedi karşılaşma ile sona erdi. Turnuvanın açılış karşılaşmasında Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu ile Gazi Ortaokulu karşılaşması gerekirken, Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu karşılaşmaya çıkmayı reddettiği için Gazi Ortaokulu 2-0 hükmen galip sayılarak üç puanı aldı. İkinci karşılaşmada İsmail Kara Ortaokulu ile Başhüyük Ortaokulu karşılaştı. Karşılıklı birer set kazanan rakiplerden İsmail Kara Ortaokulu uzatma setini kazanarak 2-1 kazandı. Üçüncü karşılaşmada Sarayönü İmam hatip Ortaokulu ile Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu karşılaştı. Yenicekaya Ortaokulu, karşılaşmayı uzatmalarda 2-1 kazandı.

Dördüncü karşılaşmada İsmail Kara Ortaokulu, Sarayönü imam Hatip Ortaokulunu 2-0 mağlup etti. Beşinci karşılaşmada Başhüyük Ortaokulu maçına yine çıkmama kararı alan Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu, hükmen mağlup sayıldı.

Altıncı karşılaşmada Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu, Gazi Ortaokulunu 2-0 yendi. Gazi Ortaokulu ile Başhüyük Ortaokulu arasında oynana karşılaşmayı ise Başhüyük Ortaokulu uzatmalarda 2-1 kazandı.