Kurşunlu İHO yarı finalde

Kurşunlu İHO yarı finalde
Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan ortaokullar arasında düzenlenen Haydi Bil Bakalım yarışmasında birinci olan Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu, Konya'da düzenlenen finallere katıldı.Çeyrek finalde...

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan ortaokullar arasında düzenlenen Haydi Bil Bakalım yarışmasında birinci olan Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu, Konya'da düzenlenen finallere katıldı.

Çeyrek finalde Akşehir ve Derbent ilçesinin ortaokulları ile karşı karşıya gelen Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu, rakiplerinden daha çok soruya doğru yanıt vererek adını yarı finale yazdırdı.

Final yarışmaları hakkında bilgi veren Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Turhan yaptığı açıklamada, "Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Medeniyet Okulu Projesi kapsamında düzenlenen 6.Sınıflar arası “Haydi Bil Bakalım” bilgi yarışmasında Sarayönü İlçesini temsil eden Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulumuz 15/03/2018 Perşembe günü Konya Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen grup elemelerinde Akşehir ve Derbent İlçeleri okullarını eleyerek adını yarı finale yazdırmıştır." dedi.

Başarı için çoğun bir çalışma içerisinde olduklarını anlatan Turhan, şöyle konuştu: "Okul Müdürü olarak başta öğrencilerimi ve onların yetişmelerinde emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimi tebrik ediyorum. Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu olarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Yarı finallerde yarışmacı öğrencilerime şimdiden başarılar diliyorum."